Pozvánka na E-day 2014 - na stánku MPM Production Vám rádi nabídneme

MPM Production Vás zve na svůj stánek na E-dayi 2014. Nabídneme Vám prakticky celou šíři sortimentu našich plastikových modelů i resinových setů CMK. v akčních cenách. Ze spousty novinek upozorňujeme na premiérový prodej plastikových modelů Bristol M.1C 1/32, SH72310 Avia C.2 a Arado Ar 96B-1 1/72 či resinových modelů RA052 Škoda PA.II Želva, RA054 Maschinengewehr 08 1/35 a setů bomb a raket v různých měřítcích. Novinek může být i více, ale prodej modelů Walrus 1/48 závisí na včasném dodání komponentů od subdodavatelů a prodej modelů Buchón na včasném odladění formy. Velmi tenké závěsy raket nám dělají problémy....
   Vyjímečně na této akci budou v prodeji v sáčcích balené výlisky modelů AH-1G Cobra a Vampire bez obtisků. Toto balení jsme nazvali Simple Set. Výlisky Vampire pořídíte za 150,- a výlisky Cobra za 180,- Kč. 
   Poblíž našeho stánku budeme také vystavovat aktuální i připravované novinky. Mezi vystavenými novinkami najdete i první postavenou Želvu 1/35 (rychlostavba Jirky Macháčka) Nebojte se přijít, podívat se a zeptat se na ně, jak na našem stánku tak do sobotního kotle.

těšíme se na Vás na našem tradičním místě 
A. Riedel
Simple Sety
















rámeček drobných dílů pro Buchóna, vlevo křídlo pro filmovou verzi

závěsníky raket nás zatím trápí

ostatní drobné díly jako knipl či jemná hmotová vyvážení vypadají velmi pěkně

Komentáře