SH32070 Hawker Tempest Mk.V Hi-Tech a set CMK Napier Sabre pro Tempest 1/32

   Model Tempestu úspěšně aspiruje na nejprodávanější model Special Hobby v měřítku 1/32. V součastnosti je naším nejprodávanějším modelem přebal SH32054 Tempest Mk.II Hi-tech a v závěsu se drží model SH32049 Tempest Mk.V v základní verzi. Protože první přebal SH32052 Tempest Mk.V Hi-Tech byl do dvou měsíců vyprodán a přitom je stále objednáván jak obchodníky, tak modeláři na našem e-shopu, rozhodli jsme se připravit novou stavebnici Hi-Tech této verze. Nová stavebnice Tempest Mk.V Hi-Tech bude mít kat. číslo SH32070. Opět nabídne pět zajímavých kamufláží a detailní doplňky z PUR, leptů a laserových pásů. Protože ale dvakrát nevstoupíš do téže řeky a domníváme se, že Tempest ve verzi Hi-Tech si zaslouží něco exklusivního, nabídne tento model i dokonalý odlitek horní části motoru Napier Sabre (od výfuků nahoru)
   Kompletní motor pro Tempest Mk.V bude možné zakoupit jako set CMK. Na motoru a dílech motorové instalace se usilovně pracuje. Zatím si můžete prohlédnout obrázky rozpracovaného motoru. Jak model, tak motorový set CMK můžete očekávat na jaře příštího roku.
   Další informace se postupně budou objevovat zde na blogu, na našem webu www.specialhobby.eu,  či facebookovém profilu www.facebook.com/specialhobby.
A.R.




Komentáře