Norimberk den 1. Dostali jsme model roku!

První den Norimberku je za námi, na stánku bylo celý den rušno. Dalo by se říci, že se u nás dveře netrhly, ale náš stánek dveře bohužel nemá, takže nikomu neunikneme ;-). Přestože samozřejmě máme harmonogram jednání, tak se občas před stánkem kumulovali čekatelé na schůzku, nebo jsme vedli dvě jednání zároveň. To zavdá ke vzniku lehce stresujících situací.
   Vedete jednání s důležitým zákazníkem, délka jednání se ale protáhla, máte žízeň, v ústech vám vyschlo. Zároveň by jste si potřebovali nutně odskočit už asi hodinu a do toho máte před stánkem čekatele na domluvený termín, který již netrpělivě stepuje, že se mu nevěnujete. Ale jinak to tu máme skoro jako dovolenou, jak si občas někdo myslí :-). Nebojte, vše jsem bez nehody vydržel a vše dobře dopadlo.
   Protože je třeba být i seriózní, tak připomenu asi nejdůležitější událost dne. Dnes jsem měl tu čest, společně s majitelem Special Hobby p. Šilhánkem, převzít ocenění model roku 2020. Tu uděluje časopis ModellFan a naše firma ji dostala za model SMB-2 Super Mystère  1/72. Cena nás moc těší a bereme ho jako ocenění práce všech našich zaměstnanců a hlavně stále rostoucí kvality našich modelů.
A. R.





 

Komentáře