Special Hobby newsletter 7/2015

*|MC:SUBJECT|*
Special Hobby / MPM Production Newsletter 7/2015
View this email in your browser
Na červenec jsme si pro Vás připravili dvojici italských plovákových letounů. Do nabídky se také vrací dlouhodobě vyprodané modely raketoplánů X-15 v měřítku 1/32. (Podle verze nebyly v nabídce půl roku až rok). Nyní můžete všechny tři verze objednávat , jde o modely kat. č. SH32022, SH32029 a SH32031. Pro ty, kteří preferují menší měřítka a období jsme ve velmi omezeném množství vrátili do nabídky modely SH72050 Fairey Firefly T.1/T.2 1/72 a Fairey Firefly FR.Mk.I "ASH Radar" 1/72. Dále se do nabídky se v reedici vrací SH72251 Digby Mk.I.

Special Hobby stavebnice

IMAM (Romeo) Ro.43 “Red Striped”  1/48
Model dvoumístného plovákového průzkumného letounu je rozložen do pěti rámečků dílů vylisovaných ze šedého plastu, doplňuje je rámeček čirých dílů, detailní odlitky a planžeta leptů. Obtisky a kamufláže nabízí dva letouny nastříkané hliníkovým lakem a na horním křídle nesoucí dva různé typy červených identifikačních pruhů. Obtisky vytiskla italská firma Cartograf.
 
IMAM (Romeo) Ro.44 “Italian Float Fighter”
Model stíhací verze Ro.44 obsahuje stejné rámečky plastových dílů, liší se jen výlisky trupu, ten je samozřejmě jednomístný. Nové jsou i čiré díly, částečně pozměněné jsou PUR díly, lepty a jiné jsou samozřejmě obtisky. Ty nabízí dva stroje v barvě hliníkového laku, jeden nese na ocase italskou trikoloru, druhý má kormidlo přestříkané kamuflážní zelenou a na něm bílý kříž se savojským znakem. Obtisky vytiskla italská firma Cartograf.
 

Na srpen připravujeme tyto modely:

CMK Resinové sety 07-08 2015

Velmi detailní sada nahrazující kompletně díly interieru v novém modelu Spitfire Mk.Vb od firmy Airfix. Nový interier nabízí trupové přepážky, podlahu trupu, nožní řízení, knipl, detailní sedačku, pancéřovou desku s opěrkou hlavy a další detaily. Set doplňují barevné lepty.
Velmi detailní sada nahrazující kompletně díly interieru modelu Folland Gnat T.1 od firmy Airfix. Nový interier nabízí vanu kokpitu, bočnice, kniply, detailní sedačky, přístrojové desky a další detaily. Set doplňují barevné lepty.
Spitfire Mk.IIa byl vyzbrojen osmi kulomety Browning 7,7 mm. Velmi detailní sada pro nový model firmy Revell umožní postavit Spitfire se všemi otevřenými schránkami kulometů a detailními kulomety. 
Další skvělá figurka N. Abrahama představuje velitele amerického tanku. Velitel ležérně sedí na hraně průlezu věže. Na hlavě má ocelovou přilbu s brýlemi, oblečen je v zimním oblečení.
Detailní figurka stojícího pilota RAAF. Pilot má na sobě oblečeny kalhoty a košili s krátkým rukávem. Přes košili má oblečenou záchrannou vestu. Na vestu je možné umístit obtisk jednoho ze dvou emblemů z obtiskového aršíku. Alternativně je možné použít hlavu s přilbou a brýlemi nebo s typickým kloboukem australských vojáků. 
Velmi detailní odlévané figurky pilota a střelce bitevního vrtulníku US Army z období války ve Vietnamu mají samostatně odlité jen hlavy a dlaně. Oba stojí před vrtulníkem AH-1, jeden má ruce podél těla a drží desky s letovým plánem, druhý má jednu ruku v kapse.
Sada obsahuje 4ks detailních odlitků britských leteckých kulometů Browning. 303 Mk.II v pevné verzi. Kulomety vznikly 3D modelací a tiskem.
Sada obsahuje přední podvozkovou nohu stíhačky F-4 Phantom (US verzí) ve dvou provedeních. Jedna noha má normální délku, druhá je vysunutá do polohy pro start. Nohy jsou odlity ze speciálního tvzeného a vypékaného polyuretanu.
Detailní odlévané kola lze použít nejen do nového modelu firmy Special Hobby, ale i do starších modelů firem Airfix, Heller či Valom.
Celoresinový model druhé varianty švédského pokusného proudového stroje, na kterém se ověřovala koncepce stíhačky J-35 Drakken. Druhá varianta měla prodlouženou příď. Model obsahuje obtisky, vacuformovou kabinu a nohy podvozku odlité z bílého kovu.
Spitfire Mk.Vb byl první kanonovou verzí vyráběnou ve větším počtu kusů. Velmi detailní sada pro nový model firmy Airfix nabízí odkrytované kanony Hispano 20 mm s bubnovými zásobníky a kulomety Browning 7,7 mm Odlévané zbraňové schránky a jejich kryty jsou doplněny žebry z planžety fotoleptů.
Velmi detailní sada umožňuje otevřít elektroniku v přídi modelu Folland Gnat T.1 od firmy Airfix. Sada obsahuje otevřený kryt přídě s elektrickými instalacemi na vnitřní straně krytu a odlitek vnitřního prostoru přídě s kompletním elektronickým vybavením.
Pro nový model firmy Tamiya, francouzský tank Somua S35, ale nejen pro něj je určena skvělá odlévaná firurka velitele tanku (autorem je Norbert Abraham). Ten má na hlavě typickou francouzskou tankovou přilbu, oblečen je do krátkého koženého kabátu a volných kalhot. Figurka má samostatně odlitou hlavu, levou paži a pravou dlaň.
Velmi detailní odlévaná figurka německého velitele tanku z období 2. sv. války je odlita z jednoho kusu. Velitel, stojící ve věži tanku, má na hlavě čepici a rukama se opírá o pancíř věže.
Detailní odlitek figurky radikálního argentinského marxistického revolucionáře působícího v Guatemale, Mexiku, Kubě, Zairu a Bolívii.
Velmi detailní odlévané figurky osádky tanku T-34 z období 2. sv. války. V sadě naleznete řidiče, nabíječe, velitele tanku stojícího ve věži a průzkumníka stojícího na tanku vedle věže. Figurky mají samostatně odlité hlavy a ruce. Sada obsahuje 4ks figurek.
Sada obsahuje velmi detailní sedačku včetně polstrování, poutacích pásů a pancéřovou desku s opěrkou hlavy pro nový model Spitfire Mk.II od firmy Revell.
Sada obsahuje přední podvozkovou nohu stíhačky F-4 Phantom (britské námořní verze FG.1) ve dvou provedeních. Jedna noha má normální délku, druhá je vysunutá do polohy pro start. Nohy jsou odlity ze speciálního tvzeného a vypékaného polyuretanu.
Těžký zákopový minomet vyráběla od roku 1915 vídeňská firma Böhler a dodávala je rakousko-uherské a turecké armádě. Obě armády je používaly do konce první světové války. Velmi detailní model vznikl 3D modelací a tiskem, je možné jej postavit v palebné nebo transportní pozici (na dvoukolé nápravě).
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube

Komentáře