Special Hobby ✈ novinky srpen 2015

*|MC:SUBJECT|*
Special Hobby Newsletter 8/2015
View this email in your browser
Srpnový newsletter MPM Production Vám nabídneme dva nové modely. Prvním z nich je Fairey Fulmar v provedení  Hi-tech a druhým modelem AH-1Q/S “US & Turkish Army”. Distribuovat začínáme také opožděný model N-3PB (ve dvou krabičkách kat. č. SH72250 a SH72299). Do prodeje se vrací také jeden úspěšný model v reedici a připravili jsme také slevovou akci. Podívejme se na modely důkladněji:

Special Hobby plastikové modely

SH48157 Fairey Fulmar Mk.I/II “Hi-Tech” 1/48
Fulmar je, přeze své nízké výkony, co do počtu sestřelů nejúspěšnější britskou námořní stíhačkou druhé světové války. Náš model Fulmaru jsme vybavili detailními resinovými cockpity pilota i navigátora a doplnili je detailními barevnými lepty. Kamufláží nabízí model pět. Vznikly za dohledu a spolupráce renomovaného britského historika a modeláře Tonyho O´ Tolleho. Až na jednu vyjímku se jedná o stroje ze Středomoří ve zvláštních kamuflážích z tohoto bojiště. Poslední stroj létal na Cejlonu a bojoval proti Japoncům. Je to sice stroj často zobrazovaný v bokorysech, ale detailní fotografie z archivu Tonyho O´Toola. ukázaly, že je zobrazovaný chybně.
Model obsahuje kromě již zmíněných PUR dílů a leptů pět rámečků dílů ze šedého plastu a  rámeček čirých dílů, a lepty.
SH72283 AH-1Q/S Cobra US Army & Turkey 1/72
První bitevní verze AH-1G byla určena hlavně k přímé podpoře pozemních sil. Velení US Army ale zjistilo, že nutně potřebuje vrtulníky schopné boje s tanky. Proto byly vyráběny bitevní verze AH-1Q a AH-1S a část starších AH-1G byla na standardy verzí AH-1Q  a S přestavována. Verze AH-1Q a S byly vyzbrojena raketami TOW. Hlavně přestavované vrtulníky si ale stále zachovaly některé prvky typické pro vrtulníky starší verze AH-1G.
Výlisky, šest rámečků ze šedého plastu s detailními díly s decentním negativním rytím, rámeček čirých dílů s překrytem kabiny rozděleným na pět částí (díky tomu je možné postavit Cobru s otevřenou i zavřenou kabinou) a se světlomety, doplňují detailní odlitky umožňující postavit podle výběru AH-1Q nebo AH-1S. Obtisky nabízí po dvou strojích AH-1Q a AH-1S v barvách US Army a také barevně velmi atraktivní (tříbarevná kamufláž) AH-1S turecké armády.
SH72308 HA-1112 M-1L Buchón “Ejército del Aire” 1/72 
Model španělské bitevní verze Buchónu obsahuje dva rámečky výlisků ze šedého plastu, část z nich, včetně raket a jejich závěsníků, je lisována z kovové formy a byla navržena ve 3D. Doplňují je vstřikovaná kabina, lepty a detailní odlitky kanónů a výfuků. Buchóny ve Španělsku létaly ve dvou variantách standardního zbarvení. Nejprve bylo použito celomodré zbarvení, které později vystřídala kombinace hliníkového nástřiku shora a světlemodrého zespod. Obtisky nabízí tři stroje. Dva presentují varianty standardního zbarvení, třetí stroj nese nestandardní polní kamufláž. Celomodrý a nestandardně zbarvený stroj nesou na přídích pojmenování a znak jednotky.
Model se vrací v limitované sérii, proto neváhejte s objednávkami.

 
Ve slevové akci Vám nabízíme modely:
48062 Heinkel He 177A-5 Greif "Captured Bird" 1/48
48063 Heinkel He 177A-3 Greif 1/48
SH32025 Airacobra Mk.I / P-39F (RAAF) 1/32
SH32026 P-39Q "Makin Airacobras" 1/32

Připravujeme:

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube

Komentáře