Pozvánka na E-day a předobjednávky

Dovolte, abychom Vás pozvali na 16. ročník prodejní výstavy pod názvem E-DAY 2016, spojené s mezinárodním setkáním modelářů, výrobců, prodejců a vystavovatelů, na které se bude konat mimo jiné i mistrovství České republiky v plastikovém modelářství. 16. ročník E-day 2016 se bude konat ve dnech 24.-25. září 2016, v podzemních garážích Galerie Butovice, v ulici Radlická na Praze 5. Náš stánek naleznete na obvyklém místě.  

Těšíme se na Vás.

 

Informace k předobjednávkám na E-day:

Pro členy klubu:
- platí nadále sleva 10% na veškerý sortiment e-shopu www.specialhobby.eu
- zadáte-li si v objednávce jako způsob dopravy "Osobní odběr E-Day" – obdržíte navíc 15% slevu, kterou uvidíte v konečném přehledu Vaší objednávky (krok č. 4) jako zápornou částku  u políčka Doprava (!POZOR! Platí pouze na zboží výrobce Special Hobby, nevztahuje se na zboží jiných výrobců, tzn. Eduard, Aires apod.)
 

Pro „nečleny“ klubu:
- platí sleva 15% na zboží výrobce Special Hobby (nevztahuje se na zboží ostatních výrobců)

U objednávek s osobním odběrem na E-Dayi akceptujeme pouze platbu předem. Jakmile bude Vaše objednávka nachystaná a zaplacená pošleme Vám fakturu, kterou se u výdeje prokážete, načež Vám zboží vydáme. Samozřejmě, mimo to, máte možnost dokoupit si naše produkty i přímo na našem stánku, kde se bude zboží hradit zvlášť.
Objednávky s osobním odběrem na E-Dayi přijímáme od 6. 9. 2016 do 20.9 2016.


Komentáře