P-40M Warhawk/Kittyhawk Mk.III 1/72 - masky a další doplňky pro tento model

    P-40 Warhawk /Kittyhawk je jednou z ikonických stíhaček druhé světové války. A dalo by se říci, že model P-40 Warhawk 1/72 je jedním z ikonických modelů Special Hobby. Poslední verzí, kterou jsme dali na trh je SH72382 P-40M Warhawk/Kittyhawk Mk.III. Zároveň s modelem jsme dali na trh masky M72026, určené přímo pro tuto verzi modelu. Stejně jako nové modely připravujeme ve 3D, i masky vznikají rovnou ve 3D ‘rozbalením ploch’ čirých dílů. Je tím zaručena vysoká přesnost, vyšší, než u ručně dělaných masek. Navíc masky P-40 jsou specifické v tom, že obsahují dva odsuvné překryty. Jeden je menší, určený pro zavřenou kabinu. Druhý, větší pro ‘odsunutý’ překryt. Ten má větší i okna. Proto naše masky obsahují dvě velikosti oken překrytu.  
   Masky samozřejmě nejsou jediným doplňkem. Přímo na tuto verzi P-40 si můžete vybrat z patnácti různých doplňků. O masek, přes sedačky s pásy, či bez, kol s různými dezény pneumatik až po figurku či detailní odlévané boky pilotního prostoru. Všechny doplňky pohromadě najdete ZDE.
   Fotografie modelu a doplňků má ‘na svědomí’ opět Ondra Hájek. Jak nadšený a pečlivý fotograf Ondra je se můžete přesvědčit na posledních dvou snímcích. Ty ho zachycují při práci a snaze o co nejlepší foto. Naše polní podmínky a práce ve výškách mu nejsou překážkou.

















Komentáře