Plastic Invasion na Kickstarteru.

Vážení zákazníci, rozhodli jsme se podpořit startup Plastic Invasion, protože nám jeho myšlenka připadá zajímavá a smysluplná. Budeme rádi, pokud se do podpory také zapojíte.

Special Hobby.


Po více než čtyřech letech práce na svých prvních produktech spouští modelářský startup Plastic Invasion svou crowdfundingovou kampaň na Kickstarteru. V kampani můžete podpořit vznik knihy o malbě figurek a celkem 4 výuková videa. Videa vás provedou kompletním procesem tvorby do detailu propracovaných modelů tanku Pz II a letadla Me 262 Schwalbe. V celkové stopáži přesahující 180 minut detailních záběrů doplněných o komentář se seznámíte nejen s postupem stavby a nástřiku kamufláže, ale i s technikami patiny. 
A o čem je kniha? Kniha s pomocí fotografií reálných vojáků na reálných lokacích mapuje celkem šest maskovacích vzorů používaných na německých uniformách v období druhé světové války a předkládá čtenářům návody, jak je namalovat akrylovými barvami na figurky v měřítku 1/35. Kniha obsahuje i velké množství fotografií uniforem, výstroje i výzbroje německých vojáků pořízené v prostředí ateliéru. 

Plastic Invasion

Crowdfundingová kampaň na Kickstarteru - odkaz ZDE.
















Komentáře