N72045 Titan ‘World Famous Research and Tourist Submarine’ 1/72 - připravujeme

 

Vážení modeláři, zákazníci Special Hobby,

   příští týden se zúčastníme výstavy IPMS v San Marcos (USA), kde představíme žhavou novinku - velmi detailní 3D tištěnou stavebnici výzkumné a turistické ponorky Titan v měřítku 1/72
(kat. číslo N72045). Stavebnice je navržena tak, aby se dal postavit co nejrychleji a co nejjednodušeji. Díky použité technologii vysoce kvalitního 3D tisku je hlavní díl trupu vytištěn vcelku s interierem, vnějšími konzolemi osvětlení a ližinami. Další díly jsou jen dva, čiré středové okénko a přední titanový odklopný kryt. Kryt je možno zaklapnout k trupu v zavřené i otevřené poloze. Podpory nutné pro 3D tisk jsou navrženy tak, aby šly snadno oddělit od samotných součástek.
   Model ponorky je velmi realistický, jak se můžete přesvědčit na fotkách prototypového modelu. Jedná se o významný subjekt, který si jistě ráda postaví řada modelářů. Vzhledem k promyšlené konstrukci modelu jej zvládnou postavit i lidé bez zkušeností s modelářstvím. Do budoucna bychom jej chtěli naši nabídku rozšířit i o prvky k sestavení diorámatu s ponorkou Titan, včetně malé části přídě potopeného Titaniku. 
   Stavebnici Vám blíže představíme v srpnovém newsletteru, zakoupit jej budete moci od 10.8. 2023 na našem webu.


 







Komentáře